Direktlänk till inlägg 28 september 2008

...

Av Mao - 28 september 2008 22:08

Det har varit en sk. "hård helg". Det innebär i det här fallet intagande av kopiösa mängder rödvin efter klockan tolv. Ja, där har ni själva definitionen på idioti. Som en annan bekant sa, om man kommer på idén att dricka vin på en efterfest eller liknande så är man liksom för full för att dricka vin, det är nått slags självevident dumt med det där..


Men det var en galen kväll i går på bla. Cocosklubben med svår musik och ett jävla dansgolv som liksom stod på sig trorts att Johan och Albin (Ström) gjorde sitt i vanlig ordning bästa för att förvirra publiken och INTE ge den vad den ville ha (förutom en Ace of Base-låt, vi tror det var All that she wants). Men sedan bär det av till svår efterfest med många roliga och oroliga inslag. Vi behöver inte ta alla detaljer, vi närmare eftertanke, INGA detaljer. Men jag kan väl nämna att Daniel Näsman får anses vart fullast den kvällen.


Sedan fick jag iddag "ner" ytterligare en Live-DVD med Dave Matthews, inte med band, utan med Tim Reynolds. Jag satt i soffan medan Dave sjung om sin syster. Då tänkte jag på min syster och grät en skvätt. Karin, jag saknar dig.


Olle, på sitt rum, bakfylleemo.

 
 
Karin

Karin

29 september 2008 20:55

Det där var det finaste någon skrivit sedan jag konfirmerade mig =) Jag saknar dig med käre bror!Vilken sång var det? Ja, herre gud, denna Dave Matthews =) och ja, när man dricker på efterfest då är man så lullig att man liksom inte fattar bättre, det är grottmänniskostyle, haha...

http://karinrosa.blogg.se

 
Karin

Karin

29 september 2008 21:26

Och förresten, bakfyllemo är grymt,haha...

http://karinrosa.blogg.se

 
Ingen bild

staffan

30 september 2008 10:13

alltså, angående omröstningen. gillar ju braindead men det är inte ritkigt den mest seriösa... även om det verkar vara en genomgående trend för många ziombierullar.

 
Ingen bild

Anna

30 september 2008 14:09

"bästa" kan väl betyda olika för olika människor, i en annan mening än den MEST uppenbara.. dvs, om du tycker att braindead är bäst så behöver väl bäst-heten inte ha något med seriositet att göra? det är ett kriterium du har lagt till själv isf..(yeer yeer...) vad röstade du på då?

 
Ingen bild

staffan

30 september 2008 23:09

men det vore ju fel att påstå att man inte ser en oseriös film som lite mindre "värd" än en seriös film. Eller, det tar i alla fall emot att mena att en oseriös film är det bästa som finns. Kanske har nåt att göra med att komedi/oseriositet kräver seriositet på nåt stadie för att fungera. oseriositet är som ett virus på något levande.

 
Ingen bild

Lo

1 oktober 2008 13:51

"oseriositet är som ett virus på något levande."

Jag förstår hur du menar, men kan det inte istället vara så att det oseriösa bekräftar vad som är seriöst genom att vara dess motsats? Nu blir det ju språååket och motsatser-hit-och-dit igen. Men är ni med?

(om inte så är nog detta inlägg ett virus på er diskussion)

 
Ingen bild

Staffan

1 oktober 2008 22:55

okokokok, joo, det går ju att vrida till det så också. Det oseriösa behöver seriositet för att fungera medan oseriositet bekräftar det seriösa. men vill man börja någonstans så känns det ju onekligen som det seriösa är det det man väljer.

sååååååååååååååååå när man ska välja den bästa filmen så känns det som att man förbiser något om man väljer en oseriös film. den är oseriös på en seriös films bekostnad... MEEEEENNNNNN kanske är det så, i det här speciella fallet, att hela skräckfilmsgenren är oseriös så det är inga problem att välja en oseriös film.

 
Ingen bild

Anna

2 oktober 2008 09:05

jag hänger inte med alls här.. ser inget hinder för att ange en oseriös film som "bästa film" i ett frågeformulär (implicit att man också tycker så). en oseriös film kan väl ha gjorts med stor seriositet tex? men jag kanske använder ordet oseriös med betydelsen mer åt glimten i ögat/underhållande/rolig, anar att du S kanske underförstår en betydelse av att oseriöst implicerar sunkighet/dålighet?

 
Ingen bild

Olle, på sitt rum

3 oktober 2008 00:35

Ja, lite enkel hederlig begreppsanalys här tack! Vadå "seriös"(/"oseriös")? Om man är i ett "seriöst" sinnestillstånd när man ser filmen? Om regisören var i dito? eller skriptan? eller manusförfattarna? Om det finns komiska inslag i filmen? Nu kanske jag spelar dum med flit (annars inte) men jag tycker det är svårt att häng amed här.. Men jag är trött och allt det där..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mao - 7 juni 2010 11:14

Tjena. Härmed är fabriksbloggen vid liv igen. Oklart för hur länge. Jag hade en tanke om att skriva i den igen under min resa i Uganda. Även Micke/Anna kanske tar upp någon tråd igen..   Vi ses!   /Olle, sista timmarna i Örebro. ...

Av Mao - 19 juni 2009 11:41

Olle, du ska snart åka neråt Europa för att se ditt stora hjälte-favorit-band: Dave Matthews Band. Hur känns det nu när det är knappt 2 veckor kvar? *Gäsp* Tror inte jag försöker tänka så mycket på det nu.    Varför försöker du att inte tänka på det?...

Av Mao - 10 juni 2009 20:48

Vilka hjältar alltså, helt galet. Jag är stolt och rörd på samma gång. ...

Av Mao - 10 juni 2009 14:27

NU ÄR DAGEN KOMMEN!   Olle och Micke har med anledning av min 30-årsdag samt mitt gedigna intresse för ridsport gett mig i present att pröva lyckan på hästryggen.   Minst en rapport, kanske även bilder, kommer att läggas ut här på bloggen med anledn...

Av Mao - 21 april 2009 21:36

  HALLÅ! Jag gör comeback på bloggen efter så lång tid att om man bara känt  mig via detta forum skulle man väl för länge sen trott att jag trillat av pinn... Men icke; jag är live and kicking, och har bara haft bättre/sämre saker för mig, alternati...

Presentation

Omröstning

Var är Olle och Micke?
 De har bättre saker för sig.
 De har sämre saker för sig.
 Oklart. Hallå!?
 Spelar jazz.
 Spelar Donkey Kong.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards